Crunchy/Crispy Chocolate Bar
Jewellery Chocolate Box
Edible Oreo Chocolate
Edible Oreo LolliChoc
KELAS COKLAT (HANDS ON)
Teknik manual membuat coklat couverture dengan menggunakan teknik tempering yang mudah di rumah tanpa penghawa dingin.
Teknik mencairkan coklat compound
Penerangan tentang cara-cara membuat filling
Membuat coklat truffles/splitter
Teknik membuat coklat menggunakan teknik transfer sheet dan edible secara manual.
Membuat lollichoc dan mewarnakan lollichoc dgn teknik yang betul supaya lollichoc nampak cantik dan kemas.
Membuat coklat oreo dan mewarnakan coklat oreo dgn pelbagai warna yg cantik.Diberikan penerangan berkenaan pemilihan dan penjagaan mould di rumah dan ditunjukan cara2 pembungkusan yg betul
jamuan tengahari disediakan
Sila bawa apron sahaja
Terhad kepada 4 orang setiap kelas
Masa : 10am - sehingga selesai
Kelas dibuka setiap hari
Bayaran RM 180.00 seorang (Promosi bulan Januari sahaja).Biasa RM250.00
Pembayaran Deposit RM 50.00 ke Akaun Maybank 114160713833 (Salihin Mohd Salih) untuk booking tarikh kelas.
0 comments:
Post a Comment